Welkom


Van maandag 20 augustus tot en met vrijdag 24 augustus zijn wij van 12.00 tot 17.00 uur met een kraam bij de start/finish van de Fiets4Daagse Appelscha (Racket & Health Centre, Nijesteegde 49a).

Op deze dagen is de winkel in Oosterwolde geopend van 9.30 tot 12.30 uur maar is er een beperkt aantal artikelen in de winkel aanwezig. U kunt op deze dagen niet pinnen.


BINNENKORT LEVERBAAR!!


NIEUWE ARTIKELEN!!!
   
   

Bij ons vindt u een betrouwbaar adres voor al uw hobbymaterialen. Wij leveren vele materiaal zoals: mallen, hobbydots, embossing, karton, stempels,knipvellen etc. Op veel artikelen geven wij 10% korting op de adviesverkoopprijs  (deze korting is reeds verwerkt in de op de site vermelde prijs). Zoekt u een artikel dat (nog) niet in onze webshop vermeldt staat? Wij bestellen het graag voor U.

Ook kunt u regelmatig bij ons terecht voor een leuke workshop. Een keertje meedoen? Meldt u dan vooraf even aan. De kosten zijn € 5,00 per persoon (inclusief materiaal en koffie/thee).

We zijn gevestigd in Oosterwolde (Fr). Bestellingen kunnen opgehaald of verzonden worden. Wij wensen u veel winkelplezier.

Deze merken (en nog veel meer) zijn o.a. bij ons verkrijgbaar:
                      

Alle leverbare artikelen die niet op onze site staan kunt u vinden op de sites: 
www.findittrading.nl, 
www.kippershobby.nl en/of 
www.craftemotions.nl

DMC borduurgaren en diverse soorten HAAK- EN BREI- EN SOKKENGAREN
en nog vele meer!!!!
  
Openingstijden:
Maandag t/m donderdag van 9.30 tot 15.30 uur en vrijdag van 9.30 tot 12.00 uur.
Vrijdagmiddag en zaterdag op afspraak.